Recept Wild zwijn biefstuk met roomsaus

In dit recept maken we Wild zwijn biefstuk met roomsaus. Ga terug naar het overzicht recept wild zwijn voor meer recepten met wild zwijn.

Ingrediƫnten

4 wild zwijn biefstukjes
50 g boter
2 dl slagroom
1 el gehakte noten
wildkruiden

Bereiding

Bestrooi de wild zwijnsbiefstukjes met wildkruiden. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de biefstukjes aan beide zijden bruin (reken ca. 3 minuten aan iedere kant). Neem de biefstukjes uit de pan en serveer ze op verwarmde borden. Voeg de slagroom aan de bakboter toe en verhit het geheel al roerende. Voeg de noten toe en maak de saus op smaak af met peper.

Tip
Lekker met peultjes, appelcompote en gebakken aardappelen.

Kies hier uit andere wildrecepten:

Recept hert Recept eend Recept fazant Recept gans Recept kangoeroe Recept konijn Recept krokodil Recept ree Recept wild zwijn

Over Wildrecepten

Dit is ons handig overzicht met Wildrecepten! Op deze website vindt u een groot aanbod aan wildrecepten. Eenvoudig te bereiden wildrecepten en bovendien erg smakelijk. Maar ook wildrecepten voor de ervaren koks. Omdat wild van zichzelf al zo veel smaak heeft, is vaak maar heel weinig nodig om iets lekkers op tafel te zetten. U hoeft echt geen keukenprins of prinses te zijn om deze wildrecepten klaar te maken! Veel kookplezier.
De wildrecepten die u op deze website vindt, zijn aangeleverd door Wildplaza.com.